This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Sofian roolihahmo

Sisältöalue

Sofia on puuteripersoona, joka ei oikein sopeudu siihen, ettei välttämättä haluaisikaan sitä. Hän on siis pohjimmiltaan Runotyttö, vaikka pyrkii Evelyn Blakeksi kaikin voimin, sillä se on hauskempaa ja sopii paremmin hänen tyylitajuunsa.

Sofialla on paljon hiuksia, hänellä on tumma tukka jossa on vaaleita raitoja, ja hän on tyypillinen revityt sukkikset-minishortsit-tuubitoppi- maku, mutta jollain tavalla mustan puhuvaa mutta glamourkiiltoa.

Sofia pelkää kuollakseen kaikkia ötököitä eikä voi sietää lenkkareiden käyttöä. Hän pitää suklaasta ja suoristusraudoista.

Hän harrastaa lenkkeilyä, mutta pitää kaikkea muuta urheilua vastenmielisenä. Sen lisäksi hän maalaa vesiväreillä kaupunkimaisemia, hän tahtoo arkkitehdiksi

Hänen parhaita ystäviään ovat Maria ja Camilla, ja hänellä on paljon nettikavereita.

Sofia on 15-vuotias.

Sofian arvosanat ovat hyviä, mutta ruotsi ja saksa ovat kutosia, koska häneen uppoaa vain Englannin kielioppi, Hän pystyy manipuloimaan terveystiedon ja biologian opettajat kasiin, mutta ei tajua niistä nykyään enää mitään.

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.