This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Joken roolihahmo

9.11.2011

Jokke on 15vee. Jokke on muusikko (kitaristi). Jokelle elämässä kaikkein tärkeintä on tulla hyväksi kitaristiksi. Jokella on oma bändi, jonka kanssa hän on harjoitellut jo viisi vuotta. Jokke sai ensimmäisen kitaran 6-vuotiaana ja siitä saakka hänellä on ollut tämä unelma. Unelma omasta bändistä ja kuuluisuudesta.

Jokke on aika rauhallinen tyyppi. Hän soittelee kitaraansa päivittäin noin viisi tuntia ja tekee läksyt yleensä aina aamulla bussissa matkalla kouluun. Koulussa hänen lempiaineitaan ovat kuvis ja musiikki. Jokke inhoaa liikuntaa ja soittaisi mielellään nekin tunnit kuin hukkaisi aikaansa pallon perässä juoksemiseen.

Joken perheeseen kuuluu äiti ja pikkuveli, joka on viisivuotias. Jokella on isäkin, mutta hän asuu ulkomailla. Isää Jokke tapaa silloin tällöin, kun isällä on vapaata töistä. Joken isä valtamerilaivan kapteeni ja hän reissaa ympäri maapalloa koko ajan.

Jokke pitää mustasta väristä eikä laita minkään muun värisiä vaatteita päälleen.

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

Tämä on siis esimerkki Joken roolista.